woensdag 9 mei 2012

Woensdag, 23 uur

Het is stil. Alle kinderen slapen. Nu even tij om de blog bij te werken. Gisteravond was er de jaarlijkse quiz. Er waren 7 groepen van leerlingen. Iedere groep bedacht een leuke naam : de badeendjes, de M en M 'tjes, de kroketjes, de schelletjes, ... Daarna stelde meester Jean-Michel de vragen. Het stilletjes samenwerken om een goed antwoord te geven lukte niet zo goed, want door het grote enthousiasme kon je het antwoord soms tot aan de jurytafel horen. Het was natuurlijk weer genieten toen meester Jean-Michel de verschillende sporten moest uitbeelden. Hieronder zie je de verschillende quizgroepen. De winnaars kregen een CD met daarop de laatste hits !
Daarna was het bedtijd en doordat we toch een beetje zenuwachtig zijn voor onze uitstap van morgen lukt het inslapen niet zo vlot. Woensdag 9 mei : Zoƫ-Ellen is jarig. De ganse groep zingt voor haar en van het Bloso-centrum krijgt ze een mooie sportzak met daarin een handdoek en verschillende kleine gadgets.
Tijdens het ontbijt maken we ons lunchpakket ook klaar. Met de bus gaat het dan richting Bobbejaanland. Daar staat Killian ons al op te wachten. Jammer genoeg zijn er regelmatig buien, maar er is weinig volk en we kunnen heel veel keer op de verschillende attracties en moeten niet aanschuiven. Het was super tof !
Doordat er een ongeluk gebeurd is en we lang in de file staan zijn we een uur te laat. De kok heeft terug een lekker maaltje voor ons klaar : groentesoep kalfslapje met wortel-prei-puree en wokgroentjes Dan is er post. Er is al een groter pakje met brieven en kaartjes en de kinderen zijn dolgelukkig als ze een briefje ontvangen.
Na nog een uurtje buiten spelen is het tijd om te douchen en te slapen. Tot morgen !

1 opmerking:

  1. Een regenbui... de file... een geweldig briefje van thuis... het zijn de onverwachte dingen die zo'n dag omtoveren tot een geweldige herinnering ! En zeg nu zelf... kleine dingen die grote herinneringen maken... een leuke gedachte om te dromen over wat morgen komen zal...
    Veel plezier vadaag...! ;-)

    Prinske.

    BeantwoordenVerwijderen