dinsdag 8 mei 2012

Dinsdag 20 uur

Het wakker worden ging moeizaam. Om 7u30 hebben we er nog veel moeten wakker maken.
De kamers werden opgeruimd, sportkledij aan en dan tijd voor een lekker ontbijtje.
Na het eten mogen we in de kamer een kaartje schrijven naar het thuisfront. Hopelijk krijgen we er allemaal ééntje terug, want het is heel leuk om post te ontvangen.
De kinderen slapen in kamers van 4 personen. Ze hebben steeds hun eigen badkamer en toilet. De jongens hebben geleerd hun bagage uit hun koffer te halen en netjes in de kast te leggen !
Doordat het regent sporten we in de voormiddag in de sporthal. Juf Claudia zorgt eerst voor een opwarming.
Daarna is er een doorschuifsysteem met verschillende sporten : bij juf Claudia is er basket :
bij meester Chris initiatie badminton :
Er is volleybal onder de deskundige leiding van meester Jean-Michel met ondersteuning van meester Tijs :
En bij juf Sabrina is er ping en pong :
Van al dat sporten krijg je honger en er staat dan ook een heerlijke maaltijd voor ons klaar : groentesoep vol-au-vent met frietjes en saladbar een stuk fruit
Op donderdagavond is er traditioneel een fuif. Om deel te nemen aan de fuif dien je een act voor te bereiden in groep of alleen. Dit kan een dansje, een liedje, een gedichtje, een toneeltje, .... zijn. Na het middageten oefenen de verschillende groepjes. Dan is er een fruitsapje en een koek.
Daarna heeft iedere groep nog een sportactiviteit met de monitoren en zoals gewoonlijk gaan ook de meesters en de juffen mee op de fiets of in de kajak op het water. Iedere sportgroep moest nog één sport doen en dus hiet nog enkele sfeerbeelden van kajak, mountainbike en skaten.
Alle kinderen hebben super genoten ! Na een deugddoende douche is er het avondmaal : pens met appelmoes boterhammen met beleg. Nu zijn we volop bezig met de quiz en morgen gaan we naar Bobbejaanland !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten